Pokličite nas : 051/317-303

Obiščite nas : Ulica Otona Zupančiča 7a, 5280 Idrija

O nas

Pasji Spa Alia

Kdo smo

Podjetje Pasji spa Alia je prvo tovrstno podjetje na Cerkljanskem. Dejavnost podjetja je striženje in nega ljubljenčkov - tako kužkov, kot muck in hišnih zajčkov. V našem salonu uporabljamo samo naravne šampone in balzame za nego ljubljenčkov. Vašemu štirinožnemu prijatelju se maksimalno posvetimo in poskrbimo, da je zanj obisk frizerja lepa izkušnja.
SHAY
Pasji SPA Alia

Za vaše ljubljenčke

Our mission is to provide the highest quality medical care for the animals we treat and to provide prompt, compassionate, personalized and polite service to our clients in a friendly environment.

Vsako naše delo je opravljeno s srcem in veliko mero dobre volje. Vemo, da ima vsaka stranka svoje želje. Mi smo tukaj za Vas, da Vam prisluhnimo in Vas tudi upoštevamo. V primeru, da željam ne moremo ustreči, bomo skupaj našli kompromis, ki bo najbolj prijazen Vašemu prijateljčku. Zavedamo se, da naši hišni ljubljenčki postajajo pravi člani družine in za njih želimo samo najboljše, v to pa spada tudi nega. Ravno tako, trendi predstavljajo ozaveščanje ljudi o pomembnosti uporabe naravnih proizvodov, ki pa jih bomo v našem salonu tudi uporabljali. Naše poslanstvo je zagotavljati odlično počutje psov in doseganje popolnega zadovoljstva lastnikov psov. Z željo, da bi se stranke rade vračale k nam.

“Kjer je volja-tam je pot. Kjer so vozli in poddlaka-tam je Pasji spa Alia.”

© Pasji Spa ALIA 2024 - Vse pravice pridržane |  Izdelava spletne strani; Spletna Kreativa